Lakiasiaintoimisto Amos on 2019 perustettu lakiasiaintoimisto, joka on kerännyt asiakaskuntaa ja toimintamme laajenee jatkuvasti. Laajan osaamisemme kautta neuvomme asiakaskuntaamme monipuolisten oikeudellisten toimeksiantojen kanssa, jotka liittyvät erityisesti perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä pk-yritysten juridiseen konsultointiin,erityisesti yhtiö-, sopimus- ja työoikeuteen liittyen.Emme hoida rikosasioita. Osa-aikaisena sinulla on mahdollisuus konkreettisesti parantaa ymmärrystäsi ja taitojasi lakialalla opintojesi ohella. Tukenasi toimii mukava, lämminhenkinen ja kannustava ympäristö, joka motivoi ja kannustaa sinua ammatillisessa kehittymisessäsi. Työroolisi avulla pääset tutustumaan lakitoimiston arkeen Helsingin ytimessä sijaitsevassa toimistossa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. mielenkiintoisia ja monipuolisia selvitystöitä, tietojen käsittelyä ja yleisiä toimistotöitä. Etsimme oma-aloitteista, positiivista ja reipasta työntekijää, joka osaa itsenäisesti kohdata ja ratkaista haasteita. Uskomme, että koska jo olet opiskelemassa oikeustiedettä, olet lähtökohtaisesti pätevä. Sopivuuttasi Amokselle määrittää asenteesi työntekoa ja erilaisia työtehtäviä kohtaan ja tietynlainen napakkuus tarttua asiaan kuin asiaan erittäin reippaasti. Tehtävä on osa-aikainen, joten voit järkevästi aikatauluttaa opintojasi ja työtehtäviäsi.

Aloitus: heti tai sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydettyä
Kesto: sopimuksen mukaan
Palkka: sopimuksen mukaan

Käy kurkkaamassa kotisivujamme www.amoslaki.fi Mikäli koet tämän roolin kiinnostavaksi ja voit kuvitella itsesi meidän tiimissämme, hae tehtävään mahdollisimman pian lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus ja CV:si otsikolla ”Osa-aikainen Amokselle” 29.1.2020 mennessä osoitteseen: toimisto (ät) amoslaki.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja paikka täytetään nopeasti, kun oikea henkilö on löytynyt.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tuula Rainto, puh: 045-1115577.

Share This