Oikeustieteellisen opiskelija osa-aikaiseksi lakiasiantoimistoon

22.08.2019 | Rekrytointi

Lakiasiaintoimisto Amos on keväällä 2019 perustettu lakiasiantoimisto. Amos on kerännyt asiakaskuntaa ja toimintamme laajenee syyskuussa. Laajan osaamisemme kautta neuvomme asiakaskuntaamme monipuolisten oikeudellisten toimeksiantojen kanssa, jotka liittyvät erityisesti perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä pk-yritysten ja yrittäjien konsultointiin siviilijuridiikassa. Emme hoida rikosasioita. Osa-aikaisena sinulla on mahdollisuus konkreettisesti parantaa ymmärrystäsi ja taitojasi lakialalla opintojesi ohella. Tukenasi toimii mukava, lämminhenkinen ja kannustava ympäristö, joka motivoi ja kannustaa sinua ammatillisessa kehittymisessäsi. Työroolisi avulla pääset tutustumaan lakimiesten arkeen Helsingin ytimessä sijaitsevassa toimistossa.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi mielenkiintoisia ja monipuolisia selvitystöitä, tietojen käsittelyä ja yleisiä toimistotöitä. Etsimme oma-aloitteista, positiivista ja reipasta työntekijää, joka osaa itsenäisesti kohdata ja ratkaista haasteita. Tehtävissäsi tarvitset Microsoft Office taitoja.

Tehtävä on osa-aikainen, joten voit järkevästi aikatauluttaa opintojasi ja työtehtäviäsi.

Aloitus: heti sopivan henkilön löydettyä

Kesto: 3-9 kk/ sopimuksen mukaan

Palkka: sopimuksen mukaan

Käy kurkistamassa kotisivujamme www.amoslaki.fi. Mikäli koet tämän roolin kiinnostavaksi ja voit kuvitella itsesi meidän tiimissämme, hae tehtävään mahdollisimman pian lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus ja CV:si otsikolla ”Osa-aikainen Amokselle” 8.9.2019 mennessä mailiin: toimisto@amoslaki.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja paikka täytetään nopeasti kun oikea henkilö on löytynyt.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tuula Rainto, puh: 045-1115577.

Share This