fbpx

Lakiasiaintoimisto Amos on 2019 perustettu lakiasiantoimisto. Amoksella on todella mukava asiakaskunta ja toimintamme laajenee jatkuvasti. Laajan osaamisemme kautta neuvomme asiakaskuntaamme monipuolisten oikeudellisten toimeksiantojen kanssa, jotka liittyvät erityisesti perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä pk-yritysten juridiseen konsultointiin, erityisesti yhtiö-, sopimus- ja työoikeuteen liittyen. Emme hoida rikosasioita. Sinulla on mahdollisuus konkreettisesti parantaa ymmärrystäsi ja taitojasi lakialalla opintojesi ohella tai tutustuessasi lakimiehen ammattiin. Tukenasi toimii mukava ja lämminhenkinen ympäristö, joka motivoi ja kannustaa sinua ammatillisessa kehittymisessäsi. Työroolisi avulla pääset osallistumaan lakitoimiston kiireiseen arkeen Helsingin ytimessä sijaitsevassa toimistossa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. mielenkiintoisia selvitystöitä, monipuolisesti juristin apuna olemista, tietojen käsittelyä ja yleisiä toimistotöitä. Etsimme oma-aloitteista, positiivista ja reipasta työntekijää, joka osaa itsenäisesti kohdata ja ratkaista haasteita. Sopiva annos yrittäjähenkisyyttä start-up tyyppisessä lakitoimistossa ei ole pahitteeksi. Myös sinun panoksesi on tärkeä toimiston kasvattamisessa. Uskallat kysyä, jos et osaa ja tarttua asioihin, joita näet rempallaan.

Koska jo olet opiskelemassa oikeustiedettä, olet lähtökohtaisesti pätevä. Sopivuuttasi Amokselle määrittää asenteesi työntekoa ja erilaisia työtehtäviä kohtaan sekä tietynlainen napakkuus tarttua asiaan kuin asiaan erittäin reippaasti. Tämän toivomme käyvän ilmi myös hakemustekstistäsi, joten kerro napakkuudestasi ja reippaudestasi esimerkki. Esimerkin ei tarvitse olla lakialalta tai työelämästä. Ilman esimerkkiä olevat hakemukset jätämme huomiotta.

Tehtävä on osa-aikainen, joten voit järkevästi aikatauluttaa opintojasi ja työtehtäviäsi.

Aloitus: Sovittavissa
Kesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: Sopimuksen mukaan, pyrimme lisäksi myös kannustepalkkioon

Käy kurkkaamassa kotisivujamme www.amoslaki.fi . Mikäli koet tämän roolin kiinnostavaksi ja voit kuvitella itsesi meidän tiimissämme, hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus lyhyenä videona ja CV:si otsikolla ”Oikkari Amokselle” 25.9.2020 mennessä s-postiin: [email protected]. Mikäli haluat poiketen toivomastamme lähettää kirjallisen hakemuksen videon sijaan, kerro hakemuksessa perustelut kirjalliselle hakemukselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tuula Rainto, puh: 045-1115577.