Työpaikka oikeustieteen ylioppilalle

24.08.2021

Lakiasiaintoimisto Amos on 2019 perustettu lakiasiantoimisto. Amoksella on todella mukava asiakaskunta ja toimintamme laajenee jatkuvasti.

Laajan osaamisemme kautta neuvomme asiakaskuntaamme monipuolisten oikeudellisten toimeksiantojen kanssa, jotka liittyvät erityisesti perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä pk-yritysten juridiseen konsultointiin, erityisesti yhtiö-, sopimus- ja työoikeuteen liittyen. Enenevässä määrin asiakaskuntamme koostuu myös esittävän taiteen edustajista.  Emme hoida rikosasioita.

Sinulla on mahdollisuus konkreettisesti parantaa ymmärrystäsi ja taitojasi lakialalla opintojesi ohella. Tukenasi toimii mukava ja lämminhenkinen ympäristö, joka motivoi ja kannustaa sinua ammatillisessa kehittymisessäsi. Työroolisi avulla pääset osallistumaan lakitoimiston kiireiseen arkeen Helsingin ytimessä sijaitsevassa toimistossa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. mielenkiintoisia selvitystöitä, monipuolisesti juristin apuna olemista, tietojen käsittelyä ja yleisiä toimistotöitä. Etsimme erittäin oma-aloitteista, positiivista ja reipasta työntekijää, joka osaa itsenäisesti kohdata ja ratkaista haasteita. Sopiva annos yrittäjähenkisyyttä start-up tyyppisessä lakitoimistossa ei ole pahitteeksi. Myös sinun panoksesi on tärkeä toimiston kasvattamisessa. Uskallat kysyä, jos et osaa asiaa ja toisaalta tarttua asioihin, joita näet rempallaan.

Koska jo olet opiskelemassa oikeustiedettä, olet lähtökohtaisesti pätevä. Opintopisteitä sinulla voisi olla noin 60-120. Sopivuuttasi Amokselle määrittää asenteesi työntekoa ja erilaisia työtehtäviä kohtaan sekä tietynlainen napakkuus tarttua asiaan kuin asiaan erittäin reippaasti. Tämän toivomme käyvän ilmi myös hakemustekstistäsi.

Tehtävä on osa-aikainen, joten voit järkevästi aikatauluttaa opintojasi ja työtehtäviäsi. Toivomme kuitenkin, että olisit tarvittaessa valmis joustavasti työtehtäviin nopealla varoitusajalla.

Aloitus: Sovittavissa
Kesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: Sopimuksen mukaan, pyrimme lisäksi myös kannustepalkkioon

Käy kurkkaamassa kotisivujamme www.amoslaki.fi . Mikäli koet tämän roolin kiinnostavaksi ja voit kuvitella itsesi meidän tiimissämme, hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus, palkkatoivomus ja CV:si otsikolla ”Oikkari Amokselle” 3.9.2021 mennessä s-postiin: [email protected].

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tuula Rainto, puh: 045-1115577.