Miksi Lakiasiaintoimisto Amos syntyi?

13.09.2020

Olen suhteellisen kokenut yritysjuristi. Huomasin nopeasti viimeisten muutaman vuoden aikana muutoksen voiman, jolla erityisesti työkaverit lähestyivät minua. He – siistijästä toimitusjohtajaan – tulivat luokseni kertoen tarvitsevansa hieman lainopillista apua perhejuridiikassaan.

Henkilöt olivat vähän vaivaantuneita ja kokivat häiritsevänsä minua. Monesti kyse oli testamentin, avioehdon, hoitotahdon tai edunvalvontavaltakirjan tekemisestä.

Havaitsin lähipiirissäni tarpeen, jolle olisi kysyntää. Tarjonta sitä vastoin on niin hämärän peitossa, ettei sitä osata etsiä.

Olen huomannut lähipiirissäni ilmiön, että yhdellä jos toisellakin on ajankohtaisena kysymyksenä se, miten omat tai vanhempiensa asiat tulevat aikanaan hoidetuksi. Me kaikki väistämättä vanhennumme ja elämäntilanteemme vaihtuvat elämän varrella. On avioliittoja, avoliittoja, uusperheitä, syntymää ja läheisten kuolemaa. Monesti yhteydenotot minuun ovat liittyneet edunvalvontavaltakirjaan, lahjoituksiin, testamentin tekemiseen tai perunkirjoittamiseen. Verosuunnitteluun ovat monet myös kaivanneet enemmän apua ja vinkkejä.

Tähän huutoon Amos on halunnut vastata. Haluamme kannustaa ihmisiä laittamaan paperinsa ajoissa kuntoon. Amos on vastaus ihmisille, jotka suunnittelevat elämäänsä eteenpäin ja välittävät terveellä tavalla läheisistään ja myös itsestään suunnittelun kautta. Tämä on tietynlaista oman elämän hallintaa.

Yrityselämän ja -juridiikan taustani perusteella hoituu myös yritysjurdiikka. Avustamme mielellämme erilaisissa kaupantekoon ja yhtiöoikeuteen liittyvissä sopimusasioissa sekä hoidamme yhtiön asiakirjat tehokkaasti kuntoon. Yrittäjä voi keskittyä liiketoimintaansa.

Puhelin on soinut ja kiirettä on pitänyt. Hyvä flow-tila  ja työn imu on ollut päällä ja ajatus Amoksesta on kirkas. Valmistaudumme jatkuvasti pikaisestikin rekrytoimaan uusia ihmisiä tarpeen vaatiessa. Meillä on huippukivat toimitilat Helsingin ytimessä.

Tervetuloa ottamaan reilusti yhteyttä tai piipahtamaan toimistolla! Syksy on hyvää aikaa tehdä tulevaisuuden suunnitelmia. Lupaan että voimaannut, kun saat lakiasiat mielestäsi pois!

Ai niin, Amos tarkoittaa vastuun kantajaa. Sellainen minä olen.

Artikkelin laati Lakimies Tuula Rainto, Lakiasiaintoimisto Amos. Hänelle saa aina soittaa maksuttoman puhelun, p.010 299 5090. Voit tutustua hinnastoomme tästä

 

Lakimies Tuula Rainto, Lakiasiaintoimisto Amos. Hänelle saa aina soittaa maksuttoman puhelun, p.010 299 5090