Yhteystiedot

Asianajotoimisto Amos Oy

Annankatu 29 A 7, 3 krs
00100 Helsinki

p. 010 2995 090
[email protected]

Tuula Rainto

Asianajaja, OTK, Kaupanvahvistaja, Perustajaosakas

2019 – Asianajotoimisto Amos Oy, Asianajaja, toimitusjohtaja
2017- Componenta Oyj, lakiasiainjohtaja
2012 – 2017 Vaasan Oy, lakiasiainjohtaja
1994 – 2012 Lakimiehenä ja lakiasiainjohtajana useissa suomalaisissa yrityksissä

Lakiasiaintoimisto Amoksen vuonna 2019 perustanut Tuula on tehnyt 25 vuotta kestäneen uran eri yritysten lakiasiainjohtajana ja in house -juristina. Hänen työskentelyssään yhdistyy perintöjuridiikan ja sitä koskevien verotuksellisten kysymysten asiantuntemus sekä vahva kokemus siviilijuridiikasta ja liiketalouden lainalaisuuksista. Perintöjuridiikan lisäksi Tuula hoitaa myös vaativia yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja sekä yksityisoikeudellisia riita-asioita. Hän palvelee asiakkaita suomeksi ja englanniksi.

Sähköposti:[email protected]

Puhelin:045 111 5577

Jari Sotka

Asianajaja, MBA

2023 – Asianajotoimisto Amos Oy, Asianajaja
2018 – 2023 Almgren & Sankamo Oy – Lakiasiaintoimistot, lakimies, osakas
2013 – 2018 Asianajotoimisto Jari Sotka Oy, asianajaja, osakas
2003 – 2013 Lakiasiaintoimisto Jari Sotka Oy, lakimies
1997 – 2002 Asianajotoimisto Krogerus & Co. Oy, asianajaja

Jari on tehnyt yli 25 vuotta kestäneen uran asianajajana ja lakimiehenä. Koko uransa hän on keskittynyt yritysten ja yhteisöjen vaativien oikeudellisten toimeksiantojen hoitamiseen. Jarille tärkeää on asiakkaan liiketoiminnan ja tavoitteiden ymmärtäminen, missä myös hänen kaupallinen koulutuksensa ja pitkä kokemuksensa ovat keskeisessä roolissa.

Jarin osaamisalaa ovat yhtiöoikeus, yrityskaupat- ja järjestelyt, sopimusoikeus, työoikeus sekä maksukyvyttömyysasiat. Pitkä kokemus asianajajana on kerryttänyt vahvan osaamisen riidanratkaisumenettelyissä ja välimiesoikeuksissa sekä sovintomenettelyissä edustamiseen.

Sähköposti:[email protected]

Puhelin:040 544 0610

Santeri Valkamo

Lakimies, OTM

2019 – Asianajotoimisto Amos Oy

Lakimies Santeri Valkamo on ollut mukana Lakiasiaintoimisto Amos Oy:n toiminnassa syksystä 2019 lähtien. Monipuolisen ja laaja-alaisen koulutustaustansa ansiosta Santeri pyrkii yhdistämään asiakkaan juridiset kysymykset laajempaan kontekstiin. Santerille juridiikka ei ole itseisarvo vaan väline, jolla asiakkaan ongelmat ratkaistaan.

Santerin erityisenä osaamisalueena ovat yhtiöoikeuteen ja laajemmin yritysjuridiikkaan liittyvät kysymykset. Hän on ollut mukana useammassa yrityskauppaprosessissa, laatinut osakassopimuksia ja muita yritysten välisiä kaupallisia sopimuksia. Lisäksi Santeri hoitaa perintöjuridiikkaan liittyviä toimeksiantoja. Santerin kielitaito on suomi ja englanti.

Sähköposti:[email protected]

Puhelin:050 369 7197

Seppo Mikkonen

Hallinto, talous ja laskutus, Sovittelija

Amoksen hallinnosta, taloudesta ja laskutuksesta vastaava Seppo Mikkonen on tehnyt pitkän uran eri suuryritysten palveluksessa, viimeisimpänä tehtävänään Fujitsu Finlandin talousjohtajana toimiminen. Hänellä on vankka kokemus ja asiantuntemus yhtiöiden liiketaloudesta, kirjanpidosta ja rahoituksesta, yritystoimintaan liittyvistä riskeistä sekä yhtiömuotojen muuttamisesta. Sepon erityisenä vahvuutena on talouden tunnuslukujen tuntemus ja hän avustaa usein yhtiöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisessa sekä yritysrahoituksen hakemisessa ja budjettien laatimisessa.

Sähköposti:[email protected]

Puhelin:040 774 5210