Miksi Amos ja perhejuridiikkaa?

29.04.2019

Olen suhteellisen kokenut yritysjuristi. Huomasin nopeasti viimeisten muutaman vuoden aikana muutoksen voiman, jolla erityisesti työkaverit lähestyivät minua. He, siivoojasta toimitusjohtajaan, tulivat luokseni kertoen tarvitsevansa hieman lainopillista apua perhejuridiikassaan. Henkilöt olivat vähän vaivaantuneita, että häiritsevät minua. Monesti kyse oli testamentin, avioehdon, hoitotahdon tai vastaavan tekemisestä. Havaitsin lähipiirissäni tarpeen, jolle olisi kysyntää mutta tarjonta on niin hämärän peitossa, ettei sitä osata etsiä. Tuttavapiirissäni ystävieni vanhemmat ovat sodan aikaista tai sodan jälkeistä sukupolvea. Olen huomannut lähistölläni muuallakin ilmiön, että yhdellä jos toisellakin on ajankohtaisena kysymyksenä se, miten ihmisen omat tai vanhempiensa asiat tulevat aikanaan hoidetuksi. Me väistämättä vanhennumme ja elämäntilanteemme vaihtuvat elämän varrella. On avioliittoja, avoliittoja, uusperheitä, syntymää ja läheisten kuolemaa. Monesti yhteydenotot minuun ovat liittyneet edunvalvontavaltakirjaan, lahjoituksiin, testamentin tekemiseen tai perun kirjoittamiseen. Verosuunnitteluun monet ovat myös kaivanneet enemmän apua ja vinkkejä.

Tähän huutoon Amos haluaa vastata. Haluamme kannustaa ihmisiä laittamaan paperinsa ajoissa kuntoon. Amos on vastaus ihmisille, jotka suunnittelevat elämäänsä eteenpäin ja välittävät terveellä tavalla läheisistään ja myös itsestään suunnittelun kautta. Tämä on tietynlaista oman elämän hallintaa.

Yrityselämästä olevan taustani perusteella hoituu myös yritysjurdiikka. Avustan mielelläni erilaisissa kaupantekoon liittyvissä sopimusasioissa sekä hoidan yhtiön paperit tehokkaasti kuntoon. Yrittäjä voi keskittyä hallitsemaan liiketoimintaansa.

Puhelin on soinut ja kiirettä on kevään mittaan pitänyt. Hyvä flow-tila on ollut päällä ja ajatus Amoksesta on kirkas. Olemme valmistautuneet pikaisestikin rekrytoimaan uusia ihmisiä tarpeen vaatiessa. Meillä on huippukivat muuntautumiskelpoiset toimitilat Pikku Roballa Helsingin ytimessä.

Tervetuloa ottamaan reilusti yhteyttä tai piipahtamaan toimistolla! Kevät on hyvää aikaa tehdä tulevaisuuden suunnitelmia. Lupaan että voimaannut varmasti, kun saat tällaiset asiat mielestäsi pois!

Ai niin, Amos tarkoittaa vastuun kantajaa. Sellainen minä olen.

Artikkelin laati Lakimies Tuula Rainto, Lakiasiaintoimisto Amos. Hänelle saa aina soittaa maksuttoman puhelun, p.010 299 5090. Voit tutustua hinnastoomme tästä

 

Asianajaja Tuula Rainto, Asianajotoimisto Amos. Hänelle saa aina soittaa maksuttoman puhelun, p.010 299 5090