Yrityksille

Asianajotoimisto Amos on erikoistunut pienten ja keskisuurten yritysten sekä start-up yritysten oikeudellisiin kysymyksiin. Avustamme yritysasiakkaitamme kokonaisvaltaisesti sopimus- ja työoikeuteen, yhtiöoikeuteen sekä yhtiön hallintoon ja omistukseen liittyvissä asioissa koko yrityksen elinkaaren aikana. Toimistollamme on laajaa kokemusta monilta eri toimialoilta. Autamme asiakkaitamme löytämään juuri heidän yrityksellensä realistisia, hyödyllisiä ja tarkoituksenmukaisia ratkaisuja erilaisiin oikeudellisiin kysymyksiin.

Osana liikejuridiikkaan liittyvien toimeksiantojen hoitoa on ennakoida yrityksen riskienhallinta oikeudellisissa vastuukysymyksissä. Vastuiden syntyminen ja huomioonottaminen tulisi kuulua päivittäiseen liiketoimintaan. Ennakoimalla oikeudelliset riskit minimoit mahdolliset oikeusriidat sekä saat neuvoja, joilla on taloudellista painoarvoa. Toisaalta, kun riskit realisoituvat tai vastapuoli ei pysty pitämään omaa osaansa sopimuksesta tai muusta sitoumuksestaan, niin avustamme myös näiden erimielisyyksien ratkaisuissa.

Työkielemme yritysten asioiden hoitamisessa ja asiakirjojen laadinnassa ovat suomi ja englanti.

Tuotamme asiakasyrityksellemme ammattitaitoiset oikeudelliset palvelut ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti siinä laajuudessa kuin se on tarkoituksenmukaista.